Jari ja Heikki yhdistivät voimansa; Renovomet Oy on ostanut t:mi HT-tuotteen liiketoiminnan!

Joensuulaisen insinöörin Jari Sorsan kesällä 2018 Joensuussa perustama Renovomet Oy on ostanut Joensuulaisen Heikki Tuonosen vuonna 2008 perustaman ja omistaman t:mi HT-tuotteen liiketoiminnan. Kauppakirjat allekirjoitettiin 2.8.2018. HT-tuotteen yrittäjänä, tuotteiden keksijänä ja valmistajana jo noin kymmenen vuotta toiminut Heikki Tuononen jatkaa uudessa yhtiössä omistajaosakkaana, hallituksen jäsenenä ja tuotekehitystyön sekä myynnin ja markkinoinnin parissa kuten tähänkin saakka. Joten Heikin asiantuntemus on myös jatkossa, niin entisten, kuin uusienkin asiakkaiden käytettävissä. HT-tuote merkkinä säilyy tuotteiden nimissä tulevaisuudessakin.

Yrityskaupan ja yhtiömuodon muuttumisen myötä toimintaedellytykset yrityksen kasvulle ja kehittymiselle ovat entistä vahvemmin olemassa. Tämä näkyy niin valmistusresurssien lisääntymisenä, kuin myös entistä suurempien tuotantotilojen muodossa. Renovomet Oy:n perustajalla ja toimitusjohtajalla Jari Sorsalla on yli 15 vuoden kokemus erilaisista metalliteollisuuden tehtävistä, tästä ajasta kahdeksan vuotta konepajateollisuuden projekti-, työnsuunnittelu ja esimiestehtävissä.

Renovomet Oy valmistaa ja myy ATV (All Terrain Vehicle)lisälaitteita mönkijöihin ja moottorikelkkoihin HT-tuote– ja Pultek -tuotemerkeillä. Molemmat omistajat uskovat innovatiivisten tuotteidensa potentiaaliin tulevaisuudessa ja laadukkaista, käytännössä toimiviksi todetuista tuotteista on helppo olla ylpeitä.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Terveisin,
Jari ja Heikki
Renovomet Oy