Syystervehdys Renovomet Oy:stä!

Kesä on vaihtunut taas koleaksi ja pimeneväksi syksyksi ja talvikäyttöön suunnattuja tuotteita valmistavalle yritykselle se tietää kiireitä tulevan talvisesongin lähestyessä. Tähän olemme valmistautuneet ja ensimmäiset uuden kauden tuote-erät ovat olleet tuotannossa jo jonkin aikaa. Tällä tavoin on tarkoitus varmistaa, että asiakkaat saavat haluamansa tuotteet ilman turhia viivytyksiä. Varastosta löytyy jo tällä hetkelläkin useita kappaleita esimerkiksi HT-tuote® RL90/130 ja RL135KTLH -reittilanoja. Näitä kannattaa kysellä hyvissä ajoin, sillä viime kauden perusteella voi rehellisesti todeta kysynnän kasvaneen juuri näiden perustuotteidemme osalta eniten.

Tämä tuleva talvikausi on siinä mielessä meille Renovomet Oy:n yrittäjille merkittävä, että Heikin perustaman yrityksen tmi HT-tuotteen perustamisesti on kuluvana vuonna tullut kuluneeksi jo 10 vuotta. Samaan aikaan Renovomet Oy on toiminut taas kokonaisen yhden vuoden. Näiden kahden vuosipäivän kunniaksi olemme päättäneet valmistaa erän suosituinta tuotettamme, eli HT-tuote® RL90/130 -reittilanaa, 11 lanan erän Renovomet Oy:n mustapunaisella erikoisvärityksellä. Tilauksia otetaan vastaan, jos joku haluaa tällaisen varata itselleen jo etukäteen.

Kuten olette saaneet sivuiltamme jo lukea, sai Renovomet Oy kuluneena kesänä Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden merkiksi siitä, että HT-tuote®– ja Pultek®-tuoteperheiden tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaisella osaamiselle ja työllä. Niinpä tästä eteenpäin avainlipputarra löytyykin kaikista valmistamistamme tuotteista.

Lopuksi toivotan hyvää alkanutta syksyä ja lumista tulevaa talvea kaikille entisille ja uusille asiakkaillemme!

Jari Sorsa, toimitusjohtaja, Renovomet Oy

Uutinen lisätty 9.10.2019