Uutisia

Yrittäjän kesätervehdys 2021

 

 

 

Luminen talvi on taas väistynyt kevään tieltä ja kevätkin alkaa taipua kesäksi ensimmäisten helteiden jo käväistyä ainakin jossain päin Suomea. Mennyt talvikausi oli lumitilanteen osalta taas hyvä ja talvituotekauppa kävikin vilkkaana. Kaikenlaisia lanoja myytiin taas normaaliin tapaan todella huonon edellisen talven jälkeen. Onko ihmisillä ollut kenties jo koronatilanteenkin vuoksi enemmän vapaa-aikaa, tiedä häntä? Oli niin tai näin, niin on ilman muuta selvää, että on erittäin hyvä asia, että meidän kaikkien elämään tavalla tai toisella vaikuttanut viruspandemia lievenisi siinä määrin, että pääsisimme itse kukin elämään niin sanottua normaalia elämää ja koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset voitaisiin purkaa. Rokotusten edetessä tästä on jo julkisuudessa ollutkin toiveita herättäviä merkkejä.

Menneenä talvikautena ollaan tuttujen tuotteiden valmistamisen ja toimittamisen lisäksi suunniteltu ja kehitetty myös uutta. Renovomet Oy on yhdessä Liperin ja Kontiolahden kuntien kanssa Polkua pyörille -hankkeessa kehittämässä talviulkoilureittien tekemiseen ja huoltoon tarkoitettua reittilanaa. Renovomet Oy suunnitteli ja valmisti trail-reittilanasta protomallin syksyllä 2020 ja se oli käytössä niin Liperin kunnan reitistöllä Ylämyllyn Pärnävaaralla, kuin Kontiolahden Jaamankankaallakin. Nyt tuotekehitys on vaiheessa, jossa viimetalven kokemukset nidotaan yhteen ja muutokset kehityskohteineen viedään itse tuotteeseen. Tavoitteena on, että Renovomet Oy tuo trail (ns. läskipyörä)- ja talvireittien tekoon suunnatun tuotteen markkinoille jo ensi talveksi. Tästä kuitenkin kerrotaan tarkemmin myöhemmin syksyllä.

Toivotan kaikille oikein hyvää ja toivottavasti koronavapaampaa kesää 2021!

Jari Sorsa, Renovomet Oy:n yrittäjä

Uutinen julkaistu: 26.5.2021

Osoitteemme muuttuu 1.12.2020 alkaen

Joulukuun 2020 alusta alkaen niin posti- kuin käyntiosoitteemme on:

Renovomet Oy, Kangaslammentie 14, 82110 HEINÄVAARA

Uutinen lisätty: 30.11.2020

Renovomet Oy:lle on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on 4.6.2019 myöntänyt Renovomet Oy:n valmistamille HT-tuote®– ja Pultek®-tuoteperheiden tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta.

Uutinen lisätty: 25.6.2019

Renovomet Oy rekisteröi tuotemerkkinsä

Renovomet Oy:n tuotemerkit Ht-tuote ja Pultek ovat nyt virallisesti rekisteröityjä tuotemerkkejä Suomessa. Tämän johdosta rekisteröidyn tuotemerkin ®-tunnusta käytetään jatkossa molempien tuotemerkkiemme yhteydessä.

HT-tuote® -tuoteperheeseen kuuluvat kaikki valmistamamme reittilanat ja latuhöylät Pultek® -tuotemerkillä myytävää Pultek®-reittilanaa lukuun ottamatta.

Uutinen lisätty: 8.11.2018

INNOSUOMI 2010 KUNNIAMAININTA: KESKIPAKOISLEVITIN

Yritys: HT-Tuote Tmi, Joensuu

Yhtiö on kehittänyt ja tuonut markkinoille rakeistetun lannoitteen levittämiseen soveltuvan keskipakoislevittimen, joka soveltuu pienkoneilla, kuten mönkijällä suoritettavaan metsälannoitukseen. Levitin soveltuu myös muiden kohteiden, kuten esimerkiksi puistojen ja golfkenttien lannoitukseen. Keskipakoislevitin on suunniteltu kiinnitettäväksi normaalin mönkijän metsäperävaunun tai reen yhteyteen, jolloin itse levittimen rakenne on kevyt ja samalla perävaunun käyttö monipuolistuu.

Pohjois-Karjalan maakunnallisen INNOSUOMI 2009 kilpailun kunniamaininnat 24.11.2009

Kilpailuehdotuksen nimi: Puidenvetolaite (Juontopulkka)
Yritys: HT-tuote / Heikki Tuononen
Yhteyshenkilö: Heikki Tuononen

(more…)