...

Reittilanat ja latuhöylät

HT-tuote® LH50 -latuhöylä

HT-tuote® LH50 -latuhöylä sopii sinulle joka harrastat perinteistä hiihtoa. Latulestien etäisyyttä voidaan muuttaa joten sopivan levyinen latu saadaan pienemmille kuin myös isoimmille hiihtäjille

HT-tuote® RL90/130 -reittilana

HT-tuote® RL90/130 -reittilanalla voit valmistaa lumelle kävelyreittejä, reittejä luisteluhiihdolle tai perinteiselle hiihdolle. Latulestien etäisyyttä voidaan muuttaa joten sopivan levyinen latu saadaan niin pienemmille kuin isommillekin hiihtäjille.

HT-tuote® RL135 KTLH -reittilana

HT-tuote® RL135KTLH -reittilanalla voit valmistaa lumelle kävelyreittejä, reittejä luisteluhiihdolle tai perinteiselle hiihdolle sekä esimerkiksi baanaa trail-pyöräilyä varten. Varusteltu kumiterällä, jonka ansiosta voidaan käyttää myös vähälumisilla alueilla.

Pultek® RL140/KT/LH/KTLH -reittilana

Pultek® RL140 -reittilana on Renovomet Oy:n ratkaisu ammattimaiseen reittien tekoon. Reittilana siirtää lunta reitillä erityisesti kuoppiin ja syvennyksiin. Reittilanaa on valmistettu jo 20 vuotta. Asiakkaita ovat mm. Metsähallitus, Rajavartiosto, kyläyhdistykset ja kelkkakerhot ympäri Suomen.

UUTUUS 2023! RenovoTrail™900

Talviulkoilureittejä hoitavien tahojen kanssa yhteistyössä kehitetty uutuustuote erityisesti talvipyöräilyreittien tekemiseen, kunnostukseen ja ylläpitämiseen.

Sivua päivitetty 16.5.2023

fiFinnish
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.