...

Reittilanat ja latuhöylät

HT-tuote® LH50 -latuhöylä

HT-tuote® LH50 -latuhöylä sopii sinulle joka harrastat perinteistä hiihtoa. Latulestien etäisyyttä voidaan muuttaa joten sopivan levyinen latu saadaan pienemmille kuin myös isoimmille hiihtäjille

HT-tuote® RL90/130 -reittilana

HT-tuote® RL90/130 -reittilanalla voit valmistaa lumelle kävelyreittejä, reittejä luisteluhiihdolle tai perinteiselle hiihdolle. Latulestien etäisyyttä voidaan muuttaa joten sopivan levyinen latu saadaan niin pienemmille kuin isommillekin hiihtäjille.

HT-tuote® RL135 KTLH -reittilana

HT-tuote® RL135KTLH -reittilanalla voit valmistaa lumelle kävelyreittejä, reittejä luisteluhiihdolle tai perinteiselle hiihdolle sekä esimerkiksi baanaa trail-pyöräilyä varten. Varusteltu kumiterällä, jonka ansiosta voidaan käyttää myös vähälumisilla alueilla.

Pultek® RL140/KT/LH/KTLH -reittilana

Pultek® RL140 -reittilana on Renovomet Oy:n ratkaisu ammattimaiseen reittien tekoon. Reittilana siirtää lunta reitillä erityisesti kuoppiin ja syvennyksiin. Reittilanaa on valmistettu jo 20 vuotta. Asiakkaita ovat mm. Metsähallitus, Rajavartiosto, kyläyhdistykset ja kelkkakerhot ympäri Suomen.

UUTUUS 2023! RenovoTrail™900

Talviulkoilureittejä hoitavien tahojen kanssa yhteistyössä kehitetty uutuustuote erityisesti talvipyöräilyreittien tekemiseen, kunnostukseen ja ylläpitämiseen.

Puunkäsittelylaitteet

HT-tuote® JR750 -juontoreki

HT-tuote® JR750 -juontoreellä haalaat niin pienen kuitupuun kuin suuremmankin tukin! Erinomainen esimerkiksi sähköpylväiden tai tuulenkaatojen haalaamiseen. Kiinnität vain ketjun rungon ympärille ja vetoja! Jämäkän ja jouhevan rungon ansiosta reki väistelee puut ja ylittää kannot, jolloin kuskin ei tarvitse pelätä äkkipysähdystä! Reki on tarkoitettu moottorikelkalla vedettäväksi talvella. Tsekkaa kesäversio vierestä!

HT-tuote® JK750 -juontokärry

HT-tuote® JK750 -juontokärry on kesäversio juontoreestä eli täysin sama laite mutta pyörillä ja kuulakytkimellä. Juontokärry + Takakärry yhdistelmän ansiosta voita haalata sahatukit Tuplakärry yhdistelmällä haalattava puu ei ole maan kanssa kosketuksissa, jolloin runko ei kerää hiekkaa eikä tarvitse pelätä sahan ketjun tylsymistä. Kärryn aisa on jatkettava, jolloin vetokoneena voi olla vaikka telamönkijä.

HT-tuote® PVL750 -puidenvetolaite

Puidenvetolaitetta voidaan kutsua myöskin nimillä juontopulkka tai juontolaite. Laite soveltuu tuulenkaatojen, sahapuiden, kuitupuiden ja polttopuurankojen juontoon. Ominaisuudet parhaimmillaan tiheässä metsässä. Vetokoneena voi olla moottorikelkka, mönkijä tai joku muu maastoajoneuvo 

Lannoitteenlevittimet

HT-tuote® FS712T/Hybrid -keskipakoislevitin tuhkalle

Oletko suunnitellut lannoittavasi peltoja, metsää tai mansikkamaata tuhkalla mutta tuhkalle soveltuva levitin puuttuu? FS712T/Hybrid keskipakoislevittimellä levität niin kemiallisen lannoitteen kuin myös tuhkankin! Kiinnitys traktoriin kolmepistekiinnityksellä, siilo täyteen ja menoksi!

HT-tuote® FS366/712ATV/Hybrid -keskipakoislevitin

FS366/712ATV/Hybrid voidaan asentaa suoraan mönkijän metsäkärrylle. Vaihtoehtoisesti levitin voidaan asentaa myös suksilla tai pyörillä kulkevalle alustalle, jolloin et tarvitse kuin vetolaitteen eli esimerkiksi mönkijän tai moottorikelkan.

Tielanat

HT-tuote® TLT150 -takalana pientraktoriin

HT-tuote® TLT150M -lana on oivallinen apuväline kevyen luokan pihatraktoreihin. Lanalla onnistuu piha-alueiden ja kenttien tasaus sekä talvella lumen poistaminen. Lanassa on simppeli ja pomminvarma säätömekanismin, jolla levy saadaan vinoon, suoraan tai vaikka kokonaan pyöräytettyä ympäri, jolloin takaperin puskeminen onnistuu.

HT-tuote® TL150M/H

HT-tuote® TL150 -tielana on ”must have” lisälaite mönkijäkuskeille, joilta löytyy tukkikärry tai vastaava. Lana asennetaan kärryn pohjaan, joko keulalle alusteräksi tai perälle lanaksi. Nosto ja lasku voidaan toteuttaa mekaanisesti veivillä tai hydraulisylinterillä. Oivallinen laite roudan runtelemille mökkiteille!

Poronruokintalaite

HT-tuote® PRL274 -poronruokintalaite

Oletko koskaan miettinyt, kuinka saisit laitumien ruokinta-alueen pysymään vehreänä. Paikallisten ruokintapisteiden huonona puolena on maaperän liettyminen ja kasvuston tuhoutuminen. Meillä on tähä ratkaisu! PRL274 -poronruokintalaite ei nimensä puolesta ole tarkoitettu ainoastaan poroille vaan myös esim. lampaille, lehmille tai vaikka hevosille. Kytket vain ruokintalaitteen moottorikelkan tai mönkijän perään ja annostelet laitumelle sopivan kokoisia annoksia. Eläimet saavat liikuntaa ja laidun pysyy vehreämpänä!

Muut tuotteet

HT-tuote® KK50 -keulakoukku mönkijään

HT-tuote® KK50 -keulakoukku helpottaa esimerkiksi tukkikärryn tmv. siirtelyä hankalaan tai ahtaaseen paikkaan. Koukku sopii suoraan Polaris Sportsman ja CFMoton C-Force -malleihin, joissa on vinssi keulassa. Kysy soveltuvuutta myös muihin malleihin!

Mönkijän hydraulikoneikko
laatikossa

Kompakti hydraulikoneikko mönkijään, joka voidaan asentaa  esimerkiksi tukkikärryn sermiin tai hydraulisesti kippaavaan kärryyn.

Sivua päivitetty 20.8.2023

fiFinnish
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.